27. mai 2006

Mnd Scrapkonkurranse


Jeg er nå mest kreativ om kvelden og natten har jeg funnet ut :)
Her har jeg laget en side av Camilla og nabojente Emma Sofie når de koser seg i hagen i sandkassen.

25. mai 2006

Skisseoppgave nr 5


Da er jeg endelig ferdig med skisseoppgave 5, jeg må si jeg slet litt men plutselig ordnet det seg og jeg hadde det kjempe gøyt.
Bildene er tatt fra sandra sin 10 års dag og igjen var vi heldige med været. Skyebildet er tatt på kvelden, i det siste har det vært noen fantastiske kvelder og jeg har tatt en hel haug med blider av skyene i alle mulige varianter og fargespill. Tenkte jeg en dag skulle få scrappe de også

21. mai 2006


Her har jeg liftet fra Tove sin flotte 17 mai side.
Denne fant jeg ut at jeg skulle lage i natt rett etter GP.
3 av bildene kan åpnes, de 2 ytterste og det av Rune og Camilla i midten, da kommer elvebildet mye bedre fram, og der har jeg skjult tekst og ekstra bilder.
Bildene er tatt fra vår helgetur opp til Voss

18. mai 2006

Voss


Vi har vært på Voss og kost oss hos min vennine Anette og hennes gutter. Vi hadde fine turer i den flotte naturen. Fjellet i bakgrunnen kalles sukkertoppen

6. mai 2006


Sandra og Maria i hagen
Nok en nydelig dag her i bergen, solen skinner og ungene er i godt humør, ikke minst jeg da som har vært ute hos papirgleder og shoppet litt. Det ble en del penger, men du verden så gøyt. Ellers ønsker jeg alle en fantastisk dag, nå skal jeg vaske huset litt og rydde, Sandra skal ha bursdagsselskap i morgen og på mandag. Tjohei hvor det går..... :)

1. mai 2006


Himmelen i brann