30. juli 2006

Oldemor spiller Diablo

Oki, jeg innrømmer det, jeg har sendt inn et bilde av min mormor til BA sin fotokonkurranse under oppfordring av en nabovenninne. Ikke det at jeg tror det kommer på trykk, men det var jo et litt artig bilde av min mormor, jentenes oldmor. Hun forsøker her å spille diablo, og hun ga seg heller ikke :) Det er ikke så lett som det gjerne ser ut til, men hun fikk nå det litt til etter mye prøving og feiling :)

Og så er sommerferien over for denne gangen. Uff......jeg synes det er litt trist, det har gått alt for fort, men jeg har nå fått nytt kjøkken, mangler bare fliser. Det har blitt kjempe fint, synes nå jeg ;)

Gleder meg litt til i morgen også, skal møte den nye ped.lederen min. det blir jo litt spennende. Skal også bli kjekt å møte de andre kollegane mine og ikke minst alle barn. Får jo også noen nye barn som jeg skal ha innkjøring på :)

Uansett vi kan ihverfall ikke klage på været denne sommeren, for det har vært helt fantastisk. Krysser bare fingrene på at det fortsetter utover høsten, da blir ikke den så lang.

Ha en fantastisk uke alle sammen, kos dere og nyt livet. Vi har bare et liv.

23. juli 2006

Sandra`s første kjærlighet




















Enda en enkel Lo fra meg. Sandra var ikke helt begeistret at jeg skulle vise den fram, men jeg synes de er så herlige. Må jo dokumentere den første kjærligheten :)

22. juli 2006

Pappa`s lille jente

Etter lang tørke er jeg endelig tilbake med nye scrappesider. Jeg har ikke vært så kreativ i sommer, bare gått og latet meg, hjelpt Rune med kjøkkenet, vært på besøk hos venninner. Er veldig glad for at jeg har en uke igjen med ferie for jeg er ikke klar til å begynne på jobb igjen. Det er så mye annet gøyt å finne på :) Men men det blir vel greit å komme tilbake også, har jo fått ny sjef som jeg ennå ikke har møtt, spennende.





En helt enkel LO uten altfor mye pynt eller annet dill












Rune og Camilla ved Stalheimfossen.