31. august 2006

Paris.......

.......er en nydelig by med masse flott å se på :)

Vi storkoste oss i Paris og fikk med oss alt vi hadde lyst til å se. Metrobanen var super og meget enkel, vi kom oss over alt for billig penge :)

Vi var jo selvsagt i Eiffeltårnet og vi kunne se ut over hele byen, helt fantastisk :)
Her er et bilde fra da vi var kommet oss ned og vi sto nesten under det.
Vi var der tilbake på kvelden og fikk sett det med lys i og det var helt nydelig.

Dette er noe jeg virkelig anbefaler alle til å gjøre, ikke er det noe dyrt heller hvis du er litt lur og leter etter billig billetter og hotell på norwegian.no

18. august 2006

Skissecupen oppgave 8


Da var jeg endelig ferdig med skissecupens oppgave8, og denne gangen er jeg faktisk fornøyd med bidraget mitt. Slet litt i begynnelsen, og visste ikke helt hvordan jeg skulle gå løs på denne.
Men plutselig løste det seg, helt enkel og grei :)
Er faktisk spent på om jeg får den godkjent, siden jeg har brukt oval tittel, men det sto jo bare i oppgaveteksten at mønsterark/kartong skulle har flest rette sider :) Tittel er vel fritt fram da.

Uansett min elste datter, Sandra synes den var kjempe fin og ville ha denne siden i sitt album og da er alt bare velstand.

Nå er det bare 1 uke igjen til vi reiser til Paris, gleder meg kjempe mye og gruer meg litt siden jeg har hørt de er litt vanskelig på å snakke engelsk. Uansett blir det kjekt å komme seg vekk litt sammen med Rune og bare være kjærester.
Er så takknemelig for at mamma og pappa skal ha jentene hele helgen, sitter utrolig stor pris på det :)

Ellers ønsker jeg alle en riktig fin helg.
Stor klem fra meg :)