30. desember 2006

Julepose og kule

På baksiden av denne godteposen er det bilde av jentene, det ble som et julekort da en rev av snopeposen :)




Her har jeg laget julekortposer til noen venner av oss, og oppi de hadde jeg en liten snopepose til ungene, pluss julekuler av barna deres, sånn som du ser litt lenger under her.







Disse var kjempe gøye å lage men jeg brukte litt tid på de, idèen kom fra da jeg var på papirgleder med demostrasjon med Gary (godteposen) og jeg så den flotte papirposen Theoline hadde laget :) Tusen takk for all inspirasjonen.



Julekuler som Sandra laget til jul. Disse ga vi også vekk i julegave og det ble meget godt mottatt :) Vi hadde det kjempe gøyt da vi laget de og det gikk fort unna. Camilla har også laget men jeg har ennå ikke fått tatt bilder av de.
Har brukt nesten hele oppskriften til Marie (julekalenderen på PG.)










Se hvor flotte de ble, både forsiden og baksiden, tenkte kanskje jeg klarer å lage sånne hvert år til de blir voksne. Artig å se hvordan de forandre seg iløpet av året og årene :)
PS: klikker du på bildene kommer de opp større, slik at en kan se detaljene

25. desember 2006

1 juledag

Da var den store dagen, julaften over for denne gang, etter alt styret og alle gavene som vi løp rundt etter i hele desember, tok det bare ca 5 timer før den gode maten var spist opp og alle gavene var pakket opp ;)

Men kjekt hadde vi det, maten (pinnekjøtt) var bare helt fantastisk og vi storkoste oss rundt bordet. Vi fikk også en kjempe stor overraskelse da vi spiste middag, for under tallerken vår lå det en 1000 lapp til hver og en av oss (8 stk). En liten juleoverraskelse sa svigermor og svigerfar :) Og snakk om at vi ble overrasket og utrolig glad.
Etter middagen og desserten var tiden endelig kommet, ungene var helt giret og kunne ikke komme fort nok igang. Men det gikk på et vis, med fult kaos og lite oversikt (noe vi ikke er vant til) og da alt var ferdig var ungene mine ihvertfall superfornøyd. De og vi (Rune og meg) fikk supre gaver og noen fantastiske hyggelige overraskelser, bla kr 3000 fra mor og far (så nå blir det objektiv og filter til kameraet)
Senere på kvelden dro vi opp til min mor og far og avsluttet julaften der. Så alt i alt var det en koselig dag med masse, masse gaver.

Her er et bilde av Rune, Sandra og Camilla på julaften før vi dro avgårde til svigerfamilien.
Hvert år blir det tatt et bildet foran treet, som i år er utrolig lite, men helt greit.

Kos dere alle sammen i romjulen, jeg nyter det fult ut og skal bare dille rundt og bruke litt penger, og kanskje scrappe litt igjen :)

6. desember 2006

Kusiner

Legger ut en side jeg har laget for en stund siden, lurte litt på om jeg skulle ha den i et album til min svigermor men har ennå ikke bestemt meg for om jeg orker å lage et helt album, vi får se.
Uansett; jeg synes dette er en koselig side av kusinene.
Jeg har liftet dette oppsettet fra Tove som igjen har liftet det fra Cami :)


Siden er av Sandra sammen med hennes kusine Katja, siste tilskuddet i familien :)