25. februar 2007

Rune 36 år og mormor på sykhuset

Det som startet til å bli en fin dag, endte opp til å bli en meget skremmende dag og ettermiddag.

Rune ble som sagt 36 år gammel i dag, og vi hadde koselig besøk i gårkveld av mor, far og bror, min mormor var ikke helt i form i gårkveld og meldte avbud. Vi satt og spiste god mat og spilte spill til ut på natten.

Våknet i dag morges og hadde en koselig søndagsfrokost ( litt seint på dagen) og gjør oss klar til å dra ut til svigers for å feire Rune og min svigermor som også har burdag i dag.
Plutselig i det vi står i døren får jeg en tlf fra mor at mormor er så dårlig, kjører ned til de og møter ambulansen underveis og vet med en gang at den er til mormor. Stormet opp trappene til mormor der hun sitter helt lilla/blå i ansiktet og får ikke puste i det hele tatt. Hun blir raskt tatt hånd om av helsepersonalet som må sitte å pumpe oksygen i henne veldig lenge før de flytter henne ned til ambulansen.
Dette er noe av det mest skremmende jeg har opplevd og det var virkelig vondt å se hvor vanskelig det var for mormor å puste. Men alt i alt så gikk det heldigvis bra, men vi fikk beskjed på at det var nære på, nesten snakk om minutter.
Nå ligger hun på sykhuset til observasjon ihverfall natten over, så får vi høre i morgen hva som skjer.
Kjenner at jeg skjelver over hele kroppen og at den er ganske tung, samtidig som jeg er utrolig lettet over at vi (rune, meg mor, far og bror) ikke dro til Danmark denne helgen likevel. Båten var så forsinket at vi valgte å droppe den, takk og lov for det. Ellers vet vi ikke hva vi hadde kommet hjem til. Mormor ble veldig fort syk og er veldig sta, ville jo ikke til legen, så hadde ikke mor og far vært der og ringt etter ambulanse...............

Vi er utrolig glad i deg MORMOR og OLDEMOR.

21. februar 2007

Utfordring fra Tove

Her er mitt svar på utfordringen fra Tove Papirgleder.no.
Jeg skulle lage egen tittel og bruke min håndskrift, og revete kanter. Og hun ville se personligheten min. Vel......sånn ble ihverfall den, og for å forklare litt:

Jeg ELSKER Red Hot Chili Peppers, hører på de hver dag og bare elsker musikken og ikke minst stemmen til vokalisten, Anthony Kiedis. Svart har jeg brukt siden det er så meg, går alltid i svart. Bruker det ikke så ofte på LO`ene mine da jeg liker at de skal være fargerike sider, dessuten kunne jo det ha blitt litt kjedelig med bare svarte sider ;)

Uansett her er den:

Tusen takk for utfordringen Tove.

13. februar 2007

Nydelige Camilla

Her er mitt svar på en utfordring fra Banglamarie.
Dette er et gammelt bilde av Camilla fra da hun var nyfødt, tenkt at lille jenten min den gangen var så liten og er blitt så stor nå. Tiden går alt for fort.