13. mars 2007

Kort av Gudrun`s stempler

Here is some of my cards that I have made with Gudrun`s stamps.
I just love her brand new stamp collection.







10. mars 2007

Flotte stempler fra Gudrun :)

SE - hva jeg fikk i posten i går :)
Tusen takk Gudrun for det koselige kortet med hilsen på, jeg ble så glad :)

Look- what I got in the mail yesterday :)
My internet friend
Gudrun makes this stamps and I just adore them.
I have a few of them, but I have to get some more. These stamps are from her brand new stampcollection.
She sent me this lovely card:


Her er noen av de nye stemplene til Gudrun :) Er de ikke flotte, bestilte bare et par stk men jeg ser jo det at jeg må legge inn en liten bestilling til. Klarer jo ikke la være å handle når det finnes så masse flotte stempler. Og de er så anvennlige og så gøye å bruke. Ta å sjekk ut Gudruns sin blog, der hun har fargelagt flere av de nye stemplene sine og ikke minst Papirmølla der hun har stempler fra tidligere kolleksjoner :)





























Here you have some stamps from her earlier stamp collection and you can check them out here: Gunns papirmølla and from her new stamp collection you can check out her blog : Gudrun
Her er noe av utvalget av de andre stemplene til Gudrun, jeg har en god del men ikke alle, (har ikke lagt ut alle) så sjekk ut Gunns papirmølle :)




























































Jeg elsker disse flotte stemlene og jeg synes det er mye gøyere å lage kort etter jeg fikk disse i hus, så jeg anbefaler alle til å sjekke ut stemplene til Gudrun :)
Samtidig vil jeg takke alle som titter innom bloggen min, det er så koselig. Og er det noe dere lurer på så er det bare til å ta kontakt med meg, enten på mail eller privat :)
Ha en koselig helg alle sammen :)

8. mars 2007

Scrapliftcup 2007

This is my scrap lift from Marie.
I just love her layout, and she is one of my favorite inspiration.
The picture is of Katja, my brother in law`s little girl :)

Her har jeg scrapliftet en side av Marie, jeg bare digge siden hennes med alle hjertene. Det måtte bli en skikkelig ROSA side, det var så lenge siden....haha.
Jeg har sydd på siden og det var litt av et arbeid men kjempe gøyt :) Kommer til å gjøre mer av det, gøyt å prøve ut nye ting. Er litt sånn bling-bling jente for tiden :)


Denne siden har jeg sendt inn til scrapliftcupen på Papirgleder, selv om jeg egentlig ikke hadde tenkt å delta, men da jeg så Marie sin LO, kunne jeg ikke bare la være :)