24. september 2007

Nye Lo`er

Jeg er sykemeldt for tiden fordi jeg har en arm som ikke virker, dvs si at det er ikke mye jeg skal gjøre før den verker og jeg ligger med migrene. Jeg går nå til fysioterapaut og får både akupuntur, massasje og laserbehandling. Litt smertefull behandling men hvis det virker så er jeg fornøyd.

Ellers går nå jeg hjemme, dessverre blir ikke så mye scrappings heller siden jeg får så fort vondt, men litt har jeg gjort.
Disse layoutene har jeg liftet fra smultingunn, jeg må bare si at jeg digger hennes lo`er og liker den rene og grafiske stilen hennes. Jeg har ikke pynt på disse for jeg ville ha de helt enkle.
Tusen takk for inspirasjonen, Ingunn :)

Her sitte mor og far, nyter livet og en sangria ved stranden på Tenerife


Camilla elsker å bade, hun kunne ikke svømme og flyte på ryggen helt da vi kom til Tenerife men det kunne hun da vi var ferdig med ferien vår :)

(dessverre har jeg scannet disse LO`ene inn litt skjevt inn for de er ikke det i virkeligheten)

17. september 2007

7 kamp

Her er mitt bidrag til denne omgangen med 7 kamp, der det skulle være C&S med ett bilde og uten lim. Synes det var en utfordrende oppgave dette med å sy uten å ha limt, men veldig koselig likevel, tok bare litt lang tid :) Jeg har sydd langs bildet med perler, og tittelen er sydd med korssting.
Ellers har jeg malt med H2O.
Trykker du på bildene kommer de opp større.



Ligger også med et bilde der dere kan se at jeg har en skjult tekstbok som jeg har laget inspirert av stempelet fra Banglamarie.

Ellers har jeg vært på kus denne helgen med Gudrun og hatt det kjempe morro og lært kjempe masse, virkelig gått utenfor mine grenser og hatt det fantastisk. Skal ligge ut noen bilder av albumet som jeg laget i dag når det er litt mer ferdig montert.
Gudrun er en sprudlende person som er en kreativ sjel og er meget flink til å lære bort ting.
Takk for en super helg Gudrun :)

5. september 2007

Minner fra Dublinturen vår

I am back from Irland, and we had such a great time there, here are some pictures from our trip:
Da er vi tilbake fra Irland og vi hadde en så fantastisk flott reise. Her er noen bilder fra turen våres:

Irland er kjent for et par ting og et av dem er jo de fantastiske riverdancene, og vi var så heldig at vi fikk med oss et show. De var fantastisk flinke og det var utrolig gøyt.
We got to see a riverdance show, and they are sooooooooooooooooo good. We had such a good time there, and eat very good food :)


En annen ting Irland også er kjent for er de fantastiske flotte forskjellige malt dørene. Utrolig artig å se, mange flotte :) Vi fikk også historien bak disse fagete dørene, og den er jo litt morsom. Det var om en dommer som gikk inn i feilt hus (Dublin har veldig mange steinhus som er lik hverandre) en mørk natt etter en fuktig kveld, og der fant han en annen mann i det han trodde var hans seng. Han banket opp mannen og kastet han ut igjennom vinduet. Det sies at det er derfor Dublinere maler dørene sine for å unngå slikt ;)
The doors in Dublin comes in different colors, it is so fun to look at. I think it is beautiful.


I Dublin er alle gateskilt skrevet på to språk, det nederste er engelsk men det øverste er skrevet på gelisk språk. Ikke lett å lese :) Dette spåket er det eldste språket nord for alpene :) The signs in dublin is in two diffrent language, on is english and the other one is on gelisk, the oldest language north of the alphs.


Rune og jeg koser oss på en Italiensk resturant, der de hadde kjempe god mat. We are enjoying good food at Bocca.


Vi var også inneom en artig 50 talls diner fra Usa, og de hadde den kule jukebox på veggen og de kule setene, det var så gjennomført. Bestilte oss en milkshake og vi fikk kjempe mye og den var bare kanongod, beste jeg har smakt :)

We went to a diner from the 1950s. Look at this cool jukebox :)

Vi hadde det skikkelig koselig tur til Dublin, der nesten alt var inkludert. Fimaet der Rune jobber hadde 20 års jubileum og spanderet alle ansatt med følge til Dublin. Vi ble også spandert både drikke og middager. Fantastisk flott gjort. Så tusen takk for en herlig tur, Bue alm. :)

We had a great time in Dublin; I just want to send my thanks to the companey that my husband work in. They also paid for all of us, we hardley spent any money there. Thank you so much: Bue alm.