9. oktober 2007

Noen LO`er.

Disse albumsidene er laget for en stund siden, det går seint fremover her. Finner liksom ikke helt scrappelysten for tiden og det plager meg stort.
Men noen sider har det blitt da.

Disse sidene er i 6x9 og skal i albumene til jentene mine :)
Jeg scrapper album til de også så de kan få når de blir større og flytter hjemmende fra......gulp....tiden går alt for fort.

Her er Camilla sammen med mormor på flyplassen i Oslo, vi venter og er skikkelig reiseklar til Tenerife.


Her er Sandra i bassenget på hotellet, og hun storkoser seg og kunne sikkert vært dere hele dagen. Hun er som en liten solståle når hun bader.


Min skjønne flotte jenter som bare måtte uti og bade samme dag/kveld som vi landet på Tenerife. Det første vi gjorde da vi kom på hotellet var å kle oss om og rett ned på stranden med jentene og de hoppet uti :)

4. oktober 2007

Utfordring

Papirgleder snakket vi litt om hva vi har mye av, og jeg har ganske mye chipboard og er ikke så flink til å bruke de. Dermed kom Gudrun med en utfordring til meg og de andre på Papirgleder om å lage en side med minst 3 ord i minst 3 forskjellige chipboardfonter.
Og her er mitt resultat:


Jeg har storkost meg med denne LO`en og det var utrolig gøyt å bruke forskjellige fonter i chipboards. Dette er noe jeg må gjøre flere ganger og kanskje bli litt flinkere til å bruke de omhverandre. ( men det sitter litt hardt inne, siden jeg er en litt sytematiker)
Tusen takk for utfordringen Gudrun :)
Bildet er tatt da vi var i Dublin i august. Vi var inne på den kule 50 talls diner og måtte bare bestille oss en milkshake :) Den var den beste sjokolademilkshaken jeg noen gang har drukket :) Og vi fikk kjempe masse.....mmmmmmmmmmm :)