30. mars 2008

fortsettelsen fra Paris (masse bilder)

Dag nr 2:
Vi sto ganske tidlig opp, spiste god frokost og tok metroen til Eiffeltårnet, en vannvittig blåsete og kald vinddag. Vi tok metroen til enden av Champ de Mars og gikk igjennom den store parken opp til Eiffeltårnet. Selvsagt ble det tatt noen bilder her også:



Her står vi i kø, det var en vannvittig lang kø da vi kom frem til Eiffeltårnet, men vi var litt heldlig og frekke. Køen fikk beskjed om å flytte seg og vi sto tilfeldigvis der som den skulle stå og dermed sparte vi oss ihverfall en halvtime til en time i sur vind for å komme oss opp i Eiffeltårnet. Har aldri sett så mye folk som skulle opp i Eiffeltårnet, ihvertfall ikke på en slik sur dag som dette. Det virkelig blåste og det var kø i alle heisene, både på bunnen og på de forskjellige planene til topps.


Pappa og meg foran Eiffeltårnet


Må også bare vise dere denne flotte lyktestolpen, helt herlig :)

Vi tok Metro videre til Notre-Dame, en fantastisk flott katedral som tok 170 år å sitte opp. Det er så mange flotte detaljer på denne katedralen at en kan gå i timevis å se, takk og pris for kamera som kan zoome.

Selv om jeg har sett Notre-Dame sist gang vi var i Paris så var det vel verdt det å se den igjen, for den er virkelig fantastisk.

Etter en tur inni og rundt Notre-Dame så var vi så forblåst og kald, så vi gikk inn på en cafe og tok oss en kopp kakao. Den smakte helt fortreffelig og er en av de beste kakaoene jeg har drukket.



Etter vår lille pause tok vi en tur ned i Latinerkvarteret og sjekket ut litt småbutikker, sånne typiske turistbutikker. Vi kjøpte ikke noe særlig, det ble t-skjorte til Camilla og Sandra fikk en caps.


Etter en stund ble vi så sulten og fristet av maten som de hadde utstilling på i vinduet, at vi bare måtte ha oss litt mat:


Dette var maten vi bestilte og den smakte bare helt fantastisk. Vi satt lenge og koste oss, bare nøt livet.



Etter mat og drikke fant vi ut at vi måtte hjem og hvile litt på hotellrommet, det er slitsomt med masse gåing og opplevelser.


Etter en liten stund på hotellet var det på med skoene igjen og ut å tråkke, vi måtte jo oppleve Eiffeltårnet og Louvre om kvelden, det er jo så vakkert med disse opplyste bygningene.




Tilslutt gikk vi opp Champs- Elysees og opp til Triumfbuen.

Det har vært en lang og herlig dag med masse opplevelser, og vi gleder oss allerede til dagen etter da vi skal besøke Chateau de Versailles......men det må jeg ta i neste innlegg, for jeg har masse flotte bilder derifra også ;)

28. mars 2008

Tilbake fra PARIS



Da er vi kommet tilbake fra vår lille tur til Paris. Vi reiste søndag den 23 mars tidlig, og fikk nesten hele dagen nede i Paris. Det var oppholdsvær da vi kom, men skikkelig kaldt...brrrrr.

Vi tok turen til La Pêre Lachaise, en meget kjent kirkegård som er vannvittig stor og har mange berømtheter som ligger der, bla Jim Morrison:

Det var også andre kjente som lå på denne flotte og spesielle gravplassen som Edith Piaf og Oscar Wilde.

Senere på dagen tok vi å besøkte Sacrè-Coeur, som ligger på det høyeste punktet i Paris, tok selvsagt noen bilder oppe på Montematre


Denne gangen tok jeg ikke så mange bilder som jeg gjorde sist gang vi var i Paris, men selvsagt har jeg flere enn disse. De skal jeg laste opp en annen dag og fortelle mer om turen vår. Fortsettelsen følger.............................................


21. mars 2008

Nye LO`er

Det er sååååå deilig å ha påskeferie og jeg bare nyter livet. Vi står seint opp, spiser deilig sein frokost og bare koser oss. Ikke minst får jeg scrappet en del. En blir jo aldri ferdig med disse bildene men jeg koser meg glugg ihjel jeg med scrappingen.

Her er igjen en side av Camilla i bassenget ( ja jeg har en hel haug )
Her har jeg også brukt et av 3ndypapir.no sine clearstempel, så herlig stempel


Her er en side av mamma fra vår Londontur ( og ikke lenge før vi reiser igjen...hihi ). Hun sitter i Green Park og bare nyter livet og en kopp kaffe. Vi har nettopp sett på Buckingham Palace og dagen har vært meget aktiv, så det er godt med en pause. Vi er jo så utrolig heldig med været :)


Denne siden er laget etter en utfordring jeg fikk av Kristin på Minneriket. Jeg skulle bruke 10 forskjellige fonter (grrrrr....) Det var ikke bare lett for en som liker å ha det C&S på sine LO`er og har like fonter (bokstaver og tall) Men jeg satte meg med og dette ble resultatet mitt.

Jeg har malt alle tallene i hvitt, og deretter trykket swirler på og tatt litt glitter på til slutt.

Edit: Tallene står for antall dager vi har levd

19. mars 2008

Lek på isen

I dag har vi hatt det gøyt sammen, meg og jentene, sammen med onkel Tommie, mormor og morfar. I går bestemte jeg meg for å dra på skøyter sammen med jentene, siden Rune skulle jobbe og jeg har hatt fri denne uken. Spurte min bror om han ville være med, og plutselig var mor og far med også....kjempe gøy.
Jentene leker med Onkel Tommie, og har det kjempe gøy. Dessverre for de så er han altfor god på skøyter selv om han har brukket hånden. Skulle jo egentlig mangle siden han spiller ishockey.

Litt kappløp må vi ha: Tommie, Sandra, Pappa og Camilla


Sandra i farten

Camilla i farten

En liten pause må vi også ha


Mamma og Pappa tar noen runder på isen sammen.

Her er bilder av Sandra og Camilla som jeg har redigert litt i photoshop, har bare tatt det litt lysere og cropet de, siden jeg ikke kan så mye.

Vi hadde en utrolig koselig tid på isen og dette må vi gjenta om ikke så alt for lenge. Selv sto jeg ikke, da jeg ikke har verken skøyter eller sjangs til å klare meg på isen...hihi.

Tok masse bilder men det var ikke lett å få tatt fine bilder inne, kanskje det har litt med fotografen å gjøre????? Uansett det var heldigvis noen som ble bra da :)

Ha en fin kveld

London sider

Jeg holder på for harde livet å bli ferdig med London albumet mitt i 6x9 format, men jeg har alt for mange bilder. Så ja det kommer til å ta en stund, ser ut som jeg aldri blir ferdig med noe lengre. Må kanskje ta litt mindre bilder?????? Nope...tror ikke det vil skje...hihi.

Her er ihverfall noen sider i albumet:


Dette lille huset lå rett innenfor Hyde Park, og det så så koselig ut. Tror ikke det bor noen der men er ikke sikker. Uansett velstelt og flott var huset ihverfall.



Her er jeg ved slottet og slapper av, som dere kan se så var været helt nydelig, en skulle ikke tro at det var i november. London har mye flott å by på.

Denne siden hører sammen med en annen, men når vi er i England så bare må vi ha fish and chips. Det bare hører med hele opplevelsen.