25. desember 2006

1 juledag

Da var den store dagen, julaften over for denne gang, etter alt styret og alle gavene som vi løp rundt etter i hele desember, tok det bare ca 5 timer før den gode maten var spist opp og alle gavene var pakket opp ;)

Men kjekt hadde vi det, maten (pinnekjøtt) var bare helt fantastisk og vi storkoste oss rundt bordet. Vi fikk også en kjempe stor overraskelse da vi spiste middag, for under tallerken vår lå det en 1000 lapp til hver og en av oss (8 stk). En liten juleoverraskelse sa svigermor og svigerfar :) Og snakk om at vi ble overrasket og utrolig glad.
Etter middagen og desserten var tiden endelig kommet, ungene var helt giret og kunne ikke komme fort nok igang. Men det gikk på et vis, med fult kaos og lite oversikt (noe vi ikke er vant til) og da alt var ferdig var ungene mine ihvertfall superfornøyd. De og vi (Rune og meg) fikk supre gaver og noen fantastiske hyggelige overraskelser, bla kr 3000 fra mor og far (så nå blir det objektiv og filter til kameraet)
Senere på kvelden dro vi opp til min mor og far og avsluttet julaften der. Så alt i alt var det en koselig dag med masse, masse gaver.

Her er et bilde av Rune, Sandra og Camilla på julaften før vi dro avgårde til svigerfamilien.
Hvert år blir det tatt et bildet foran treet, som i år er utrolig lite, men helt greit.

Kos dere alle sammen i romjulen, jeg nyter det fult ut og skal bare dille rundt og bruke litt penger, og kanskje scrappe litt igjen :)

4 kommentarer:

Åshild sa...

Så bra at dere har hatt en fin julaften :) Jeg syns nesten 1. juledag er enda bedre, jeg! En hel dag uten noe mas og kjas, bare gjøre akkurat det man har lyst til! :)

Nyt romjula, Vibeche :)

banglamarie sa...

Koselig tradisjon å ta bilde forran treet :)

God romjul til deg og dine :)

Lene S sa...

Så fint bilde!! Mangler bare deg ;o) Høres ut som dere har hatt det fint, og overraskelser på julaften er aldri dumt! Lykke til med linsekjøp;o)

Kos deg videre med jula, Vibeche!

Klem!

Unknown sa...

Hei Vibeche!
Koselig å høre at dere hadde en flott julekveld, med mange hyggelige overraskelser..

Ønsker deg og din familie en fortsatt fin og koselig jul...

*juleklem*