30. juni 2007

1. skoledag

Jeg koser meg sånn med 6x12 størrelsen, føler virkelig at dette er MEG :)
Fant fram et bilde fra Camilla sin første skoledag, og har bare kost meg med det. Tenk at det allerede har gått 2 år siden hun begynte på skolen, tiden løper jo helt ifra oss. Jentene mine blir så alt for fort store.


Det er så deilig med ferie, og late fine sommerdager. Jeg bare koser meg og scrapper en god del, best å benytte seg til tiden kommer der en ikke orker eller har tid til denne herlige hobbyen :)
Holder på med litt eldre bilder for tiden, da printeren min har sagt opp jobben sin og nekter å være enig med meg. Men det er jo godt å få kost seg og minnet litt om "gamle" dager...hehe :)

29. juni 2007

Fotballjenten min :)

Camilla har denne uken vært på fotballskole, noe som er litt vittig siden hun ikke er en typisk fotballspiller men mer en ballettjente. Men hun har storkost seg hele uken og dagen i dag var høydepunktet.
De fikk nemlig besøk av Robbie Winters, Brannspiller :) Ååå for en lykke det var; hun kom smilende og kjempe glad hjem med autograf på armen og 3 stk kort med autografen på; et til henne selv, et til storesøsteren og et til far og mor :)
Dette var jo storveis og mor måtte jo selvsagt ut å fotografer den smilende og bilde fotballjenten sin, dette skal jo selvsagt scrappes :)

En liten posering må til: til ære for fotografen :)

En autograf på armen måtte jo hun ha :)


En smilende og stolt Camilla viser opp både armen og bildet av Robbie Winters :)


Fotballkortet hun fikk med autografen til Robbie Winters :)

26. juni 2007

6x12 feber

Slenger ut en siden jeg har gjort i løpet av de siste dagene. Må bare innrømme det, jeg er blitt helt hekta på 6x12. Det er en så kul størrelse å jobbe med, og jeg bare koser meg.







Den siste tiden har jeg laget 2 sider pr kveld og kan ikke vente til å begynne med neste side.

Nå har jeg bare en dag igjen på jobben og så er det laaaang ferie, det skal bli kjempe godt. Tenker det blir en del scrapping på meg før vi reiser til syden. Der blir det nok ikke noe annet enn litt journalscrapping. Men heldigvis med litt bilder siden jeg har gått til innkjøp av en liten miniprinter :) Det er ikke lenge en klarer seg uten litt scrapping.

Nyt livet folkens :)

24. juni 2007

Paris tagboken

Som jeg lovet: Her er noen av sidene fra Paris tagboken min :)
Det å oppleve Paris var helt fantastisk og jeg håper virkelig at jeg få reise tilbake dit. Byen har utrolig mye spennende å by på, og en trenger flere dager på opplevelsene. Jeg håper også at vi neste gang kan oppleve Solkongens slott og selvsagt DisneyParken :)

Her er vi ved Triumfbuen, vi gikk også helt opp på toppen og fikk sett ut over Champs-Elysees. Tekst står inni tagene.

Bilder fra utvendig og innvendig av Louvre. Louvre var utrolig stort og det var enormt mye å se, vi fikk dessverre ikke sett alt pga tid, men fikk med oss det viktigste for oss.

Her er vi utenfor og inni Notre-Dame, bygningen var bare helt fantastisk, en ble litt satt ut over arkitekturen.


Eiffeltårnet er jo et "must" når en er i Paris. Personlig synes jeg ikke selve Eiffeltårnet er så fantastisk flott, men for en fantastisk utsikt en får, der blir en helt WOW.


Sacre-Coeur er bare en fantastisk flott kirke som ligger på det høyseste punktet i Paris. En fikk dessverre ikke tatt bilder der inni, men det gjorde ikke noe. Opplevelsen var nok i seg selv. Den andre siden er av Rune og meg mens vi er på Champs-Elysees, her er vi ibegynnelsen av gaten som går i rett linje nedover.

Har en del sider til, men de får dere ikke se, for jeg heller oppfordrer dere alle til å ta dere en tur til Paris og virkelig oppleve byen, både når det gjelder synet og nytelser. Masse gode delikatesser der nede også :)

18. juni 2007

KoseTID

Har laget er 6x12 side av Amalie (Banglamarie sin datter) og meg.
Hun er et herlig lite sjarmtroll, som elsker å kose, snakke og fortelle.

Jeg synes det er viktig at vi tar oss tid til å lytte, kose, fortelle og sette pris på de små.
Tiden går så alt for fort og før vi vet ord av det så vil de ikke lengre sitte på fanget, kose, bli lest for eller har tid til å fortelle om ting.


Bildet av Amalie og meg er tatt av Marie :)

Jeg er litt sånn "all over" når det gjelder størrelser på album, må hele tiden ha noe nytt å strekke meg etter, men dette var virkelig et gøyt format, som jeg definitivt kommer til å bruke flere ganger ihverfall for en periode...fnis :)

17. juni 2007

Tag bok

Tenkte jeg kunne vise fram tagboken jeg laget her for en god stund siden. Boken er om noen av våre begivenheter som skjedde i løpet av 2006.
Her er et lite utvalg:



Tagboken ble vist i KreativePapirgleder, der Marie skrev en artikkel om alle mulige Tagbøker. Når jeg får tid så skal jeg ligge inn den andre tagboken som var med i artikkelen :)

5. juni 2007

Journal Stempler

Her er 2 sider som jeg har laget i går og i dag. Har blitt så inspirert av disse flotte nye journal stemplene til Marie :) Hun har nå fått den store størrelsen som er til scrapbooking og de passer bare så perfekt :) Jeg er blitt helt forelsket i de, kan virkelig anbefale de på det varmeste.



På dette bildet har jeg brukt både et stort og et lite :)
Hvis du ikke har noen av disse flotte og annvenlige stemplene, så vil jeg virkelig anbefale dere å skaffe et par stk. De kan brukes til alt :) Du finner på Banglamarie.no
Ellers vil jeg bare si tusen takk til deg Marie, du er verdens beste venninne :)

3. juni 2007

Stempler :)

GRATULERER så mye Marie med dine flotte journalstempler, disse er bare super og så kjekke å ha. Har lengtet lenge etter disse flotte stemplene, og nå er de endelig her :)
Jeg ble så glad da jeg kom hjem fra Stockholm og så at det lå en pose hos meg med stemplene dine. Tusen takk ( du vet jo at jeg har ventet nesten like mye som deg)

Disse flotte stemplene kan du bestille hos Banglamarie.no/stempler og jeg kan anbefale de på det varmeste, disse kommer til å gå unna som bare det :)



Her har jeg brukt Marie sine stempler på noen sider jeg har laget til en gutt på avdelingen min :)

Disse stemplene er bare helt super til sånne små albumer, tags o.l




Tusen takk Marie, du er super :)